Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7798
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | สมชาย ชูโฉม | - |
dc.contributor.author | พงษ์ธร จิตต์การุณย์ | - |
dc.date.accessioned | 2011-12-28T03:16:20Z | - |
dc.date.available | 2011-12-28T03:16:20Z | - |
dc.date.issued | 2554 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7798 | - |
dc.description | สารนิพนธ์ (วศ.ม. (การจัดการอุตสาหกรรม))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2554 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | เต้าหู้ปลา การผลิต ไทย (ภาคใต้) สงขลา | en_US |
dc.subject | การเพิ่มผลผลิตทางอุตสาหกรรม | en_US |
dc.title | การเพิ่มผลผลิตในกระบวนการผลิตเต้าหู้ปลา กรณีศึกษา : โรงงานตัวอย่างในเขตจังหวัดสงขลา | en_US |
dc.title.alternative | Productivity improvement of fish tofu process : a case study of a factory in Songkhla | en_US |
dc.type | Minor thesis | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Engineering (Industrial Engineering) | - |
dc.contributor.department | คณะวิศวกรรมศาสตร์ ภาควิชาวิศวกรรมอุตสาหการ | - |
Appears in Collections: | 228 Minor Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
5210121116.pdf | 3.11 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License