Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7798
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorสมชาย ชูโฉม-
dc.contributor.authorพงษ์ธร จิตต์การุณย์-
dc.date.accessioned2011-12-28T03:16:20Z-
dc.date.available2011-12-28T03:16:20Z-
dc.date.issued2554-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7798-
dc.descriptionสารนิพนธ์ (วศ.ม. (การจัดการอุตสาหกรรม))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2554en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectเต้าหู้ปลา การผลิต ไทย (ภาคใต้) สงขลาen_US
dc.subjectการเพิ่มผลผลิตทางอุตสาหกรรมen_US
dc.titleการเพิ่มผลผลิตในกระบวนการผลิตเต้าหู้ปลา กรณีศึกษา : โรงงานตัวอย่างในเขตจังหวัดสงขลาen_US
dc.title.alternativeProductivity improvement of fish tofu process : a case study of a factory in Songkhlaen_US
dc.typeMinor thesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Engineering (Industrial Engineering)-
dc.contributor.departmentคณะวิศวกรรมศาสตร์ ภาควิชาวิศวกรรมอุตสาหการ-
Appears in Collections:228 Minor Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5210121116.pdf3.11 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons