Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7764
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | อดิศา, เบญจรัตนานนท์ | - |
dc.date.accessioned | 2011-12-14T08:28:46Z | - |
dc.date.available | 2011-12-14T08:28:46Z | - |
dc.date.issued | 2553 | - |
dc.identifier.citation | วารสารรูสมิแล. ปีที่ 31, ฉบับที่ 3 (ก.ย.-ธ.ค. 2553), หน้า 73-75 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7764 | - |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | เครื่องดื่ม | en_US |
dc.subject | ปัตตานี | en_US |
dc.subject | ไทย (จังหวัดชายแดนภาคใต้) | en_US |
dc.title | ชาชัก หนึ่งเอกลักษณ์แห่งปัตตานี | en_US |
dc.type | Article | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Humanities and Social Sciences (Eastern Languages) | - |
dc.contributor.department | คณะมนุษยศาสตร์และสังคมศาสตร์ ภาควิชาภาษาตะวันออก | - |
Appears in Collections: | 412 Article |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Article12.pdf | Article | 284.56 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.