Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7670
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorศุภชัย ภิสัชเพ็ญ-
dc.contributor.authorดาริกา อวะภาค-
dc.date.accessioned2011-11-10T03:01:11Z-
dc.date.available2011-11-10T03:01:11Z-
dc.date.issued2554-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7670-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (การจัดการเทคโนโลยีอุตสาหกรรมเกษตร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2554en_US
dc.language.isothen_US
dc.subjectไอศกรีมแท่ง การผลิตen_US
dc.subjectสายการผลิตen_US
dc.titleการลดเวลาไร้ประสิทธิภาพในกระบวนการผลิตไอศกรีมแท่งen_US
dc.title.alternativeReduction of ineffective time in ice-cream bar production processen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Agro Industrial Management Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอุตสาหการเกษตร-
Appears in Collections:857 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
345134.pdf2.71 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.