Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7442
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorกมลธรรม อ่ำสกุล-
dc.contributor.authorณัฐพล ศรีเมือง-
dc.date.accessioned2011-07-06T08:47:46Z-
dc.date.available2011-07-06T08:47:46Z-
dc.date.issued2553-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7442-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (จุลชีววิทยา))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2553en_US
dc.language.isothen_US
dc.subjectปุ๋ยหมักen_US
dc.subjectผักตบชวา การหมักen_US
dc.subjectผักตบชวา จุลชีววิทยาen_US
dc.titleการเปลี่ยนแปลงทางเคมี กายภาพ และจุลชีววิทยาในการหมักปุ๋ยผักตบชวาen_US
dc.title.alternativeChemical, physical and microbiological changes during the water hyacinth compostingen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Science (Microbiology)-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา-
Appears in Collections:326 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
324537.pdf1.87 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons