Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7329
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorศุภศิลป์ มณีรัตน์-
dc.date.accessioned2011-06-08T06:54:15Z-
dc.date.available2011-06-08T06:54:15Z-
dc.date.issued2551-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7329-
dc.description.sponsorshipมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectไก่กระทงen_US
dc.subjectแบคทีเรียกรดแลกติกen_US
dc.subjectไก่พื้นเมืองen_US
dc.titleการคัดเลือกและศึกษาคุณสมบัติเบื้องต้นโปรไบโอติกแบคทีเรียแลกติกจากทางเดินอาหารไก่กระทงและไก่พื้นเมืองen_US
dc.title.alternativeSelection and primary characterization of probiotic lactic acid bacteria from intestinal tract of broiler and Thai indigenous chickenen_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม-
Appears in Collections:853 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
326372.pdf6.09 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons