Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/6983
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorChitchamai Ovatlarnporn-
dc.contributor.authorJaruporn Rakmai-
dc.date.accessioned2011-01-14T03:38:07Z-
dc.date.available2011-01-14T03:38:07Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/6983-
dc.descriptionThesis (M.Pharm., Pharmaceutical Sciences)--Prince of Songkla University, 2009en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherPrince of Songkla Universityen_US
dc.subjectPlants, Useful Thailanden_US
dc.subjectAlternative medicineen_US
dc.titleChemical Determinations, Antimicrobial and Antioxidant Activities of Thai Wood Vinegarsen_US
dc.title.alternativeการศึกษาคุณสมบัติทางเคมี ฤทธิ์ต้านจุลินทรีย์ และฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระของน้ำส้มควันไม้ไทยen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Pharmaceutical Sciences (Pharmaceutical Technology)-
dc.contributor.departmentคณะเภสัชศาสตร์ ภาควิชาเทคโนโลยีเภสัชกรรม-
Appears in Collections:580 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
314011.pdf12.05 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons