Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/6256
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisoren_US
dc.contributor.authorรุจิยา สุทธิธรรมen_US
dc.date2545en_US
dc.date.accessioned2010-12-07T08:53:08Z-
dc.date.available2010-12-07T08:53:08Z-
dc.date.issued2545en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/6256-
dc.descriptionวิทยาศาสตรมหาบัณฑิต (เทคโนโลยีชีวภาพ)en_US
dc.formaten_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ วิทยาเขตหาดใหญ่en_US
dc.subjectกุ้งกุลาดำ การวิเคราะห์ วิจัยen_US
dc.subjectเอนไซม์แคทาเลส การวิเคราะห์ วิจัยen_US
dc.titleคุณสมบัติของเอนไซม์แคทาเลสจากตับอ่อนกุ้งกุลาดำen_US
dc.title.alternativeen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentเทคโนโลยีชีวภาพen_US
Appears in Collections:853 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
223361_ti.pdf33.51 kBAdobe PDFView/Open
223361_con.pdf94.14 kBAdobe PDFView/Open
223361_ch4.pdf82.21 kBAdobe PDFView/Open
223361_ch3.pdf318 kBAdobe PDFView/Open
223361_ch2.pdf188.03 kBAdobe PDFView/Open
223361_ch1.pdf381.19 kBAdobe PDFView/Open
223361_bibli.pdf112.17 kBAdobe PDFView/Open
223361_app3.pdf88.29 kBAdobe PDFView/Open
223361_app2.pdf117.31 kBAdobe PDFView/Open
223361_app1.pdf129.04 kBAdobe PDFView/Open
223361_ab.pdf98.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.