Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/6254
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorเทวี ทองแดง คาร์ริลาen_US
dc.contributor.authorสัญชัย ยอดมณีen_US
dc.date2552en_US
dc.date.accessioned2010-12-07T08:53:05Z-
dc.date.available2010-12-07T08:53:05Z-
dc.date.issued2552en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/6254-
dc.descriptionวิทยาศาสตรมหาบัณฑิต (วิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ)en_US
dc.formaten_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ วิทยาเขตปัตตานีen_US
dc.titleคุณภาพของข้าวพื้นเมืองมีสีภาคใต้ของประเทศไทยen_US
dc.title.alternativeQualities of Southern Thailand Native Pigmented Riceen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการen_US
Appears in Collections:712 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
Vitae.pdf146.08 kBAdobe PDFView/Open
References.pdf229.76 kBAdobe PDFView/Open
Cover.pdf157.75 kBAdobe PDFView/Open
Contents.pdf194.29 kBAdobe PDFView/Open
Chapter5.pdf204.12 kBAdobe PDFView/Open
Chapter4_75-103_.pdf914.52 kBAdobe PDFView/Open
Chapter4_47-74_.pdf515.55 kBAdobe PDFView/Open
Chapter3.pdf241.67 kBAdobe PDFView/Open
Chapter2.pdf842.24 kBAdobe PDFView/Open
Chapter1.pdf267.72 kBAdobe PDFView/Open
Appendix.pdf1.15 MBAdobe PDFView/Open
Acknowledgement.pdf158.21 kBAdobe PDFView/Open
Abstract.pdf184.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.