Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/6111
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorผกามาศ เจษฎ์พัฒนานนท์-
dc.contributor.authorวีระพงศ์ พรสมิทธิกุล-
dc.date.accessioned2010-12-07T02:48:40Z-
dc.date.available2010-12-07T02:48:40Z-
dc.date.issued2552-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/6111-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วศ.ม (วิศวกรรมเคมี))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552en_US
dc.description.sponsorshipมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.language.isothen_US
dc.subjectพรีไบโอติกส์en_US
dc.subjectการสกัด (เคมี)en_US
dc.subjectขนุนen_US
dc.titleการสกัดพรีไบโอติกส์จากเปลือกด้านในและเมล็ดขนุนด้วยกระบวนการen_US
dc.title.alternativeContinuous extraction of prebiotics from inner rinds of jackfruit and jackfruit seedsen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Engineering Chemical Engineering-
dc.contributor.departmentคณะวิศวกรรมศาสตร์ ภาควิชาวิศวกรรมเคมี-
Appears in Collections:230 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
309320.pdf6.33 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons