Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5904
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorThummanoon Prodpran-
dc.contributor.authorNatthaporn Limpan-
dc.date.accessioned2010-09-13T08:55:25Z-
dc.date.available2010-09-13T08:55:25Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5904-
dc.descriptionThesis (M.Sc., Packaging Technology)--Prince of Songkla University, 2009en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherPrince of Songkla Universityen_US
dc.subjectProteins Biotechnologyen_US
dc.subjectCoatingsen_US
dc.subjectEdible coatingsen_US
dc.subjectThin filmsen_US
dc.titleProperties of biodegradable film based on fish myofibrillar protein and poly (vinyl alcohol) blenden_US
dc.title.alternativeสมบัติของฟิล์มย่อยสลายได้จากพอลิเมอร์ผสมระหว่างโปรตีนไมโอไฟบริลจากกล้ามเนื้อปลาและพอลิไวนิลแอกอฮอล์en_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Material Product Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์-
Appears in Collections:855 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
313832.pdf2.55 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons