Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5609
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorอัครวิทย์ กาญจนโอภาษ-
dc.contributor.authorธีรศักดิ์ อนันตพงศ์-
dc.date.accessioned2010-08-24T08:34:05Z-
dc.date.available2010-08-24T08:34:05Z-
dc.date.issued2551-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5609-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีชีวภาพ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2551en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectคาโรทีนอยด์ การผลิตen_US
dc.subjectแบคทีเรียทะเลen_US
dc.titleการคัดเลือกแบคทีเรียจากทะเลที่ผลิตแคโรทีนอยด์และการหาสภาวะที่เหมาะสมในการผลิตระดับขวดเขย่าen_US
dc.title.alternativeScreening of carotenoid producing marine bacteria and optimization of production in shake-flask cultureen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม-
Appears in Collections:853 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
309473.pdf3.63 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons