Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5587
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorประภาพร อุทารพันธ์-
dc.contributor.authorปิ่นนภา ลิ่มพานิช-
dc.date.accessioned2010-08-19T08:20:22Z-
dc.date.available2010-08-19T08:20:22Z-
dc.date.issued2551-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5587-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (ชีวเคมี))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2551en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectกุ้งแชบ๊วย การวิเคราะห์en_US
dc.subjectเลคติน การวิเคราะห์en_US
dc.subjectชีวเคมีen_US
dc.titleการตอบสนองของเลคตินในกุ้งแช่บ๊วยต่อเชื้อก่อโรคและไม่ก่อโรคen_US
dc.title.alternativeResponse of penaeus merguiensis lectin to pathogen and non-pathogenen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:328 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
308698.pdf1.5 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons