Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5578
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorประภาพร อุทารพันธุ์-
dc.contributor.authorอาจรีย์ เจียวก๊ก-
dc.date.accessioned2010-08-19T07:17:28Z-
dc.date.available2010-08-19T07:17:28Z-
dc.date.issued2552-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5578-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (ชีวเคมี))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectกุ้งแชบ๊วยen_US
dc.subjectเลือดและน้ำเหลืองen_US
dc.titleการศึกษาสมบัติของฮีโมไซยานินในกุ้งแชบ๊วยen_US
dc.title.alternativeCharacterization of hemocyanin in banana shrimp (fenneropenaeus merguiensis)en_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาชีวเคมี-
Appears in Collections:328 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
307662.pdf2.49 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons