Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10186
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorกันยา อัครอารีย์-
dc.contributor.authorฐิติพร มุสิกะนันทน์-
dc.date.accessioned2016-02-12T03:28:26Z-
dc.date.available2016-02-12T03:28:26Z-
dc.date.issued2558-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10186-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (การจัดการเทคโนโลยีอุตสาหกรรมเกษตร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2558en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectปลาเส้นen_US
dc.titleการประยุกต์ใช้หลักการผลิตแบบลีนในการเพิ่มกำลังการผลิตของกระบวนการผลิตปลาเส้นen_US
dc.title.alternativeApplication of lean principle to improve capacity of fish stick production processen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:857 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
404682.pdf3.67 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.