Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10186
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | กันยา อัครอารีย์ | - |
dc.contributor.author | ฐิติพร มุสิกะนันทน์ | - |
dc.date.accessioned | 2016-02-12T03:28:26Z | - |
dc.date.available | 2016-02-12T03:28:26Z | - |
dc.date.issued | 2558 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10186 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (การจัดการเทคโนโลยีอุตสาหกรรมเกษตร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2558 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | ปลาเส้น | en_US |
dc.title | การประยุกต์ใช้หลักการผลิตแบบลีนในการเพิ่มกำลังการผลิตของกระบวนการผลิตปลาเส้น | en_US |
dc.title.alternative | Application of lean principle to improve capacity of fish stick production process | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Appears in Collections: | 857 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
404682.pdf | 3.67 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.