ค้นหา


ตัวกรองปัจจุบัน:

Start a new search
เพิ่มตัวกรอง:

ใช้ตัวกรองเพื่อปรับปรุงผลการค้นหา


ผลลัพธ์ 1-10 จากทั้งหมด 11
จำนวนรายการที่ค้นพบ:
วันที่เผยแพร่ชื่อเรื่องผู้แต่ง/ผู้ร่วมงาน
2004Antioxidant activity and quality control by HPLC method of constituents from boesenbergia pandurata rhizomesTassanee Panphadung; Faculty of Pharmaceutical Sciences(Pharmaceutical Sciences)
2005Porcine plasma protein-sugar maillard reaction products (MRPs) : some factors affecting antioxidant activity and their applicationWittayachai Lertittikul; Prince of Songkla University Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
2006Antioxidative activity and functional properties of protein hydrolysate from round sead (Decapterus maruadsi) muscleYaowapa Thiansilakul; Prince of Songkla University Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
2009Composition and effect of heating conditions on lipid oxidation of meat from different chicken breedsSaowakon Wattanachant; Jutaporn Liwa; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2004Chemical constituents from twigs of mangifera odorata and antioxidation properties; Sorachai Saelim; Organic Chemistry
2017Extraction, Characterization and application of Antioxidant from Cashew (Anacardium occidentale L.) LeavesSoottawat Benjakul; Lalita Chotphruethipong; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2008Antioxidative activity, functional properties and the use as microbial media of protein hydrolysate from yellow stripe trevally (Selaroides leptolepis) muscleSoottawat Benjakul; Vilailak Klompong; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2000Antioxidants from some legume seeds: extraction, some properties and applicationSoottawat Benjakul; Charassri Ratanamahasakul; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2001Characterization of antioxidants from some herbs and green leavesSoottawat Benjakul; Weerana Sim-areerat; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2007In Vitro studies on antioxidant and immunomodulatory activities of Thai medicinal plants in longevity formulasSanan Subhadhirasakul; Supreeya Yuenyongsawad; Faculty of Pharmaceutical Sciences (Pharmaceutical Technology); คณะเภสัชศาสตร์ ภาควิชาเทคโนโลยีเภสัชกรรม