Skip navigation
หน้าแรก
เรียกดู
ชุมชน
& กลุ่มข้อมูล
เรียกดูรายการตาม :
วันที่เผยแพร่
ชื่อผู้แต่ง
ชื่อเรื่อง
หัวเรื่อง
วันที่ป้อนข้อมูล
วิธีใช้/คู่มือ
วิธีใช้
PSUKB User Manual(Thai)
PSUKB User Manual (Thai)
Thesis Submission Manual(English)
Submission Manual (English)
Thesis Submission Manual(Thai)
Submission Manual (Thai)
Thesis Submission How-to(Video)
Thesis Submission How-to (Video)
PSUKB Operation Manual (Thai)
PSUKB Operation Manual (Thai)
เกี่ยวกับ PSUKB
About Us
About Us
Policy
Policy
Language
ไทย
English
เข้าสู่ระบบ:
คลังปัญญา ม.อ. ของฉัน
รับอีเมลแจ้งข่าวสาร
แก้ไขประวัติส่วนตัว
PSU Knowledge Bank
ค้นหา
ค้นหา:
ข้อมูลทั้งหมดของคลังปัญญา ม.อ.
College of Computing
College of Digital Science
Faculty of Agro-Industry
Faculty of Commerce and Management
Faculty of Communication Sciences
Faculty of Dentistry
Faculty of Economics
Faculty of Education
Faculty of Engineering
Faculty of Environmental Management
Faculty of Fine and Applied Arts
Faculty of Hospitality and Tourism
Faculty of Humanities and Social Sciences
Faculty of Innovative Agriculture and Fisheries
Faculty of International Studies
Faculty of Islamic Sciences
Faculty of Law
Faculty of Liberal Arts
Faculty of Liberal Arts and Management Sciences
Faculty of Management Sciences
Faculty of Medical Technology
Faculty of Medicine
Faculty of Natural Resources
Faculty of Nursing
Faculty of Pharmaceutical Sciences
Faculty of Political Science
Faculty of Science
Faculty of Science and Industrial Technology
Faculty of Science and Technology
Faculty of Technology and Environment
Faculty of Traditional Thai Medicine
Faculty of Veterinary Science
Health System Management Institute
Institute for Peace Studies
Institute of Research and Development for Health of Southern, Thailand
International College
Khunying Long Athakravisunthorn Learning Resources Center
Marine and Coastal Resources Institute
Other Units
Research and Development Office
Songkhla Lake Basin Knowledge Bank
Songklanagarind hospital
The Group of Academic Support Office
The Group of Policy and Administration Office
สำหรับ
ตัวกรองปัจจุบัน:
หัวข้อ
ผู้แต่ง
หัวเรื่อง
วันที่เอกสาร
มีไฟล์
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
เท่ากับ
อยู่ใน
ID
ไม่เท่ากับ
ไม่อยู่ใน
Not ID
หัวข้อ
ผู้แต่ง
หัวเรื่อง
วันที่เอกสาร
มีไฟล์
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
เท่ากับ
อยู่ใน
ID
ไม่เท่ากับ
ไม่อยู่ใน
Not ID
Start a new search
เพิ่มตัวกรอง:
ใช้ตัวกรองเพื่อปรับปรุงผลการค้นหา
หัวข้อ
ผู้แต่ง
หัวเรื่อง
วันที่เอกสาร
มีไฟล์
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
เท่ากับ
อยู่ใน
ID
ไม่เท่ากับ
ไม่อยู่ใน
Not ID
ผลลัพธ์ 1-10 จากทั้งหมด 11
ก่อนหน้า
1
2
ถัดไป
จำนวนรายการที่ค้นพบ:
วันที่เผยแพร่
ชื่อเรื่อง
ผู้แต่ง/ผู้ร่วมงาน
2004
Antioxidant activity and quality control by HPLC method of constituents from boesenbergia pandurata rhizomes
Tassanee Panphadung
;
Faculty of Pharmaceutical Sciences(Pharmaceutical Sciences)
2005
Porcine plasma protein-sugar maillard reaction products (MRPs) : some factors affecting antioxidant activity and their application
Wittayachai Lertittikul
;
Prince of Songkla University Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
2006
Antioxidative activity and functional properties of protein hydrolysate from round sead (Decapterus maruadsi) muscle
Yaowapa Thiansilakul
;
Prince of Songkla University Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
2009
Composition and effect of heating conditions on lipid oxidation of meat from different chicken breeds
Saowakon Wattanachant
;
Jutaporn Liwa
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2004
Chemical constituents from twigs of mangifera odorata and antioxidation properties
;
Sorachai Saelim
;
Organic Chemistry
2017
Extraction, Characterization and application of Antioxidant from Cashew (Anacardium occidentale L.) Leaves
Soottawat Benjakul
;
Lalita Chotphruethipong
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2008
Antioxidative activity, functional properties and the use as microbial media of protein hydrolysate from yellow stripe trevally (Selaroides leptolepis) muscle
Soottawat Benjakul
;
Vilailak Klompong
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2000
Antioxidants from some legume seeds: extraction, some properties and application
Soottawat Benjakul
;
Charassri Ratanamahasakul
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2001
Characterization of antioxidants from some herbs and green leaves
Soottawat Benjakul
;
Weerana Sim-areerat
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2007
In Vitro studies on antioxidant and immunomodulatory activities of Thai medicinal plants in longevity formulas
Sanan Subhadhirasakul
;
Supreeya Yuenyongsawad
;
Faculty of Pharmaceutical Sciences (Pharmaceutical Technology)
;
คณะเภสัชศาสตร์ ภาควิชาเทคโนโลยีเภสัชกรรม
การค้นหา
ผู้แต่ง
1
Charassri Ratanamahasakul
1
Jutaporn Liwa
1
Lalita Chotphruethipong
1
Sorachai Saelim
1
Supreeya Yuenyongsawad
1
Tanong Aewsiri
1
Tassanee Panphadung
1
Vilailak Klompong
1
Weerana Sim-areerat
1
Wittayachai Lertittikul
.
ต่อไป >
หัวเรื่อง
2
Herbs
1
Biological products
1
Biological Response Modifiers
1
Boesenbergia (Zingiberaceae) Ant...
1
Boesenbergia pandurata
1
Culture media (Biology)
1
Cuttlefish
1
Decapterus maruadsi
1
Fishery products
1
Fishery products Preservation
.
ต่อไป >
วันที่เอกสาร
2
2010 - 2017
9
2000 - 2009
มีไฟล์
11
true