Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/1574
Title: Antioxidative activity and functional properties of protein hydrolysate from round sead (Decapterus maruadsi) muscle
Other Titles: กิจกรรมการเป็นสารต้านออกซิเดชันและคุณสมบัติเชิงหน้าที่ของโปรตีนไฮโดรไลเสตจากกล้ามเนื้อปลาทูแขก (Decapterus maruadsi)
Authors: Yaowapa Thiansilakul
Keywords: Fishery products Preservation;Fishery products;Meat Quality;Antioxidants;Food Protein contents;Round scad;Decapterus maruadsi
Issue Date: 2006
Publisher: Prince of Songkla University
Description: Thesis (M.Sc., Food Technology)--Prince of Songkla University, 2006
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/1574
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
278552_app.pdf101.57 kBAdobe PDFView/Open
278552_bibli.pdf184.57 kBAdobe PDFView/Open
278552_ch4.pdf64.87 kBAdobe PDFView/Open
278552_ch3.pdf438.41 kBAdobe PDFView/Open
278552_ch2.pdf111.69 kBAdobe PDFView/Open
278552_ch1.pdf313.56 kBAdobe PDFView/Open
278552_con.pdf84.16 kBAdobe PDFView/Open
278552_ab.pdf94.46 kBAdobe PDFView/Open
278552_ti.pdf76.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.