ค้นหา


ตัวกรองปัจจุบัน:



Start a new search
เพิ่มตัวกรอง:

ใช้ตัวกรองเพื่อปรับปรุงผลการค้นหา


ผลลัพธ์ 1-9 จากทั้งหมด 9
  • ก่อนหน้า
  • 1
  • ถัดไป
จำนวนรายการที่ค้นพบ:
วันที่เผยแพร่ชื่อเรื่องผู้แต่ง/ผู้ร่วมงาน
2017Final Report Some factors affecting crystallisation of palm sugar cake during the production and storageMutita Meenune; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2017Effect of gelatin hydrolysate on physico-chemical and functional properties and characteristics of film from fish myofibrillar proteinThummanoon Prodpran; Faculty of Agro-Industry (Material Product Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2017Production of Flavorant and Colorant from Pacific White Shrimp (Litopenaeus vanamei) Head and Their Food ApplicationsKongkarn Kijroongrojana; Sineenath Sukkwai; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2017Extraction, Characterization and application of Antioxidant from Cashew (Anacardium occidentale L.) LeavesSoottawat Benjakul; Lalita Chotphruethipong; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2017Impact of Gellan Incorporation on Properties of Fish Gelatin and Surimi GelsSoottawat Benjakul; Tanyamon Petcharat; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2017Virgin coconut oil (VCO) : Effects of enzyme on oil recovery efficiency and study on utilization in food productsNopparat Cheetangdee; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2017Diversity analysis and molecular characterization of bacterial community in used Iubricating oil contaminated soilsSuppasil Maneerat; Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม
2017Functional and Biological Properties of Sang Yod Rice Bran Hydrolysate Prepared by enzymatic Hydrolysis and Its Application in Rice Pudding ProductChakree Thongraung; Natcha Phantuwong; Faculty of Agro-Industry (Functional Food and Nutrition); คณะอุตสาหกรรมเกษตร สาขาวิชาอาหารสุขภาพและโภชนาการ
2017Production of Cellulase and Xylanase from Oil Palm Trunk and Frond and Their ApplicationsPoonsuk Prasertsan; Tanawut Nutongkaew; Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม