Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 21 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Value-added products from yellowfin tuna swim bladder : collagen and gelatinSoottawat Benjakul; Onouma Kaewdang; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2014Production of acetone-Butanol-Ethanol from volatile fatty acid and decanter cake hydrolysate by Clostridium spp.Benjamas Cheirsilp; Sawang Loyarkat; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2014Effects of rice bran protein hydrolysates and rice hull phenolic extract on emulsion and oxidative stabilityNopparat Cheetangdee; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2014Protein hydrolysate from Tuna roes : characteristics and use as antioxidative emulsifier in emulsion food systemsSoottawat Benjakul; Rossawan Intarasirisawat; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2014Flavor and its related quality in Longkong (aglaia dookkoo griff.) during on-tree maturation and storageMutita Meenune; Sirinya Sangkasanya; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2014Antimicrobial peptide from lactic acid Bacteria and development of antimicrobial film for food packagingSoottawat Benjakul; Weerapong Woraprayote; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2014Impact of non-phosphate alkaline solution on the quality and physicochemical propertiesf Pacific white shrimp muscleSoottawat Benjakul; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2014Process delopment of marine microalga chlorella sp. cultivation for production oil and biopolymerBenjamas Cheirsilp; Yohanis Irenius Mandik; Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม
2014Use of managosteen extract to improve the shelf-life and safety of fresh-cut mangosteenPairat Sophanodora; Supachai Pisuchpen; Souwalak Phongpaichit; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2014Studies of 650 index of rice and flour rice of indigenous Southern Thai Rice : Sangyod PhatthalungPavinee Chinachoti; Ruttikan Inpun; Faculty of Agro-Industry (Functional Food and Nutrition); คณะอุตสาหกรรมเกษตร สาขาวิชาอาหารสุขภาพและโภชนาการ