Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5426
Title: โครงการวิจัยและพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหารฮาลาลในพื้นที่ 5 จังหวัดชายแดนภาคใต้
Other Titles: 
Authors: กิตติ เจิดรังษี
พิทยา อดุลยธรรม
พรชัย ศรีไพบูลย์
Keywords: อาหารฮาลาล ไทย;อุตสาหกรรมอาหาร ไทย
Issue Date: 2547
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5426
Appears in Collections:001 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
appen3.pdf2.59 MBAdobe PDFView/Open
appen2.pdf10.23 MBAdobe PDFView/Open
appen1.pdf57.22 MBAdobe PDFView/Open
ch7.pdf108.63 kBAdobe PDFView/Open
ch6.pdf57.01 kBAdobe PDFView/Open
ch5.pdf372.53 kBAdobe PDFView/Open
ch4.pdf1.85 MBAdobe PDFView/Open
ch3.pdf281.27 kBAdobe PDFView/Open
ch2.pdf1.09 MBAdobe PDFView/Open
ch1.pdf125.9 kBAdobe PDFView/Open
content.pdf24.56 kBAdobe PDFView/Open
title.pdf24.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.