Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5180
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorชญานุช แสงวิเชียรen_US
dc.date2549en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T07:26:43Z-
dc.date.available2010-06-02T07:26:43Z-
dc.date.issued2549en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5180-
dc.description.sponsorshipสำนักงานคณะกรรมการอุดมศึกษา *สำนักงานกองทุนสนับสนุนการวิจัยen_US
dc.format(7) 74 แผ่น : ภาพประกอบ, แผนภูมิen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectน้ำมันปาล์มดิบen_US
dc.subjectกรดไขมันen_US
dc.subjectสเตียรินen_US
dc.titleคุณลักษณะของ Olein-Stearin จากน้ำมันปาล์มดิบที่อุณหภูมิและตัวทำละลายต่าง ๆ หลังจากแยกตามลำดับส่วนด้วยการปั่นเหวี่ยงen_US
dc.title.alternativeCharacterization of olein-strearin from crude palm oil at different temperatures and solvents after fractionated by centrifugationen_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะวิศวกรรมศาสตร์ ภาควิชาวิศวกรรมเคมีen_US
Appears in Collections:230 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
294084.pdf201.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.