Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4882
Title: การปรับปรุงคุณภาพและเพิ่มความหลากหลายของผลิตภัณฑ์น้ำพริกสมุนไพรไทย สำเร็จรูป
Other Titles: Improvement of quality and product diversity of Thai herbs namprik
Authors: เสาวลักษณ์ จิตรบรรเจิดกุล
ก่องกาญจน์ กิจรุ่งโรจน์
สุกัญญา จันทะชุม
เถวียน บัวตุ่ม
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Faculty of Agro-Industry (Material Product Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์
Keywords: น้ำพริกสมุนไพร
Issue Date: 2550
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4882
Appears in Collections:850 Research
855 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
appen3.pdf562.9 kBAdobe PDFView/Open
appen2.pdf23.28 kBAdobe PDFView/Open
appen1.pdf276.42 kBAdobe PDFView/Open
biblio.pdf37.06 kBAdobe PDFView/Open
ch4.pdf1.34 MBAdobe PDFView/Open
ch3.pdf140.19 kBAdobe PDFView/Open
ch2.pdf390.26 kBAdobe PDFView/Open
ch1.pdf42.4 kBAdobe PDFView/Open
abs.pdf107.53 kBAdobe PDFView/Open
content.pdf52.93 kBAdobe PDFView/Open
sum.pdf327.98 kBAdobe PDFView/Open
title.pdf14.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.