Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4873
Title: | การดัดแปรน้ำมันปาล์มเพื่อใช้แทนโกโก้บัตเตอร์โดยเอนไซม์ไลเปสที่ถูกตรึง |
Other Titles: | Modification of palm oil for cocoa butter substitute by immobilized lipase |
Authors: | เสาวลักษณ์ จิตรบรรเจิดกุล คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | ช็อกโกเลต;โกโก้บัตเตอร์;ไลเปส;น้ำมันปาล์ม |
Issue Date: | 2545 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4873 |
Appears in Collections: | 850 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
biblio.pdf | 121.64 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch5.pdf | 41.92 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch4.pdf | 3.53 MB | Adobe PDF | View/Open | |
ch3.pdf | 97.04 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch2.pdf | 340.63 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch1.pdf | 32.6 kB | Adobe PDF | View/Open | |
abs.pdf | 32.04 kB | Adobe PDF | View/Open | |
title.pdf | 13.54 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.