Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4796
Title: การศึกษาองค์ประกอบทางเคมี ฤทธิ์ต้านแบคทีเรีย และการเพาะเลี้ยงเนื้อเยื่อของปุดหวาน
Other Titles: 
Authors: สมพร ประเสริฐส่งสกุล
วนิดา เจียรกุลประเสริฐ
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์
Keywords: ปุดหวาน (พืช);การเพาะเลี้ยงเนื้อเยื่อพืช
Issue Date: 2549
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4796
Appears in Collections:722 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
276278.pdf63.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.