Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4577
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอัญชลี ศิริโชติen_US
dc.contributor.authorไพศาล วุฒิจำนงค์en_US
dc.contributor.authorไพรัตน์ โสภโณดรen_US
dc.contributor.authorจิระ อิฐรัตน์en_US
dc.date2534en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T07:02:30Z-
dc.date.available2010-06-02T07:02:30Z-
dc.date.issued2534en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4577-
dc.format78 หน้า ภาพประกอบen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectอาหารแช่แข็งen_US
dc.subjectมังคุดแช่แข็งen_US
dc.titleการพัฒนาการผลิตมังคุดแช่เยือกแข็งen_US
dc.title.alternativeDevelopment on production of frozen mangosteen-
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาอุตสาหกรรมเกษตรen_US
Appears in Collections:850 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
20312.pdf18.61 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.