Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4411
Title: เวลาและคุณภาพเนื้อสุกรแช่แข็งด้วยวิธีการแช่เยือกแข็งแบบเพลทสัมผัส
Other Titles: Freezing time and quality of frozen pork by contact plate freezing.
Authors: นงลักษณ์ สุทธิวนิช
ไพบูลย์ ธรรมรัตน์วาสิก
สุกัญญา จันทะชุม
ประภาศรี พิชิตวรพานิช
Keywords: เนื้อสุกร
Issue Date: 2529
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4411
Appears in Collections:857 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
17127.pdf11.44 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.