Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4376
Title: การศึกษากรรมวิธีผลิตแป้งจากต้นสาคู
Other Titles: Study the production of starch from Sago Palm.
Authors: ไพรัตน์ นาควิโรจน์
ไพศาล วุฒิจำนงค์
คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาอุตสาหกรรมเกษตร
Keywords: สาคู;แป้งสาคู
Issue Date: 2521
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4376
Appears in Collections:857 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
17114.pdf976.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.