Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4271
Title: | เจตคติของผู้บริโภคต่อการบริโภคเนื้อหมูสมุนไพร ในเขตจังหวัดสงขลา |
Other Titles: | Atitude of consumers toward herbal pork consumption in Changwat Songkhla |
Authors: | ยุทธนา ศิริวัธนนุกูล ยุพินพรรณ ศิริวัธนนุกูล Faculty of Natural Resources (Agricultural Development) คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาพัฒนาการเกษตร Faculty of Natural Resources (Animal science) คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาสัตวศาสตร์ โครงการบริการวิชาการเพื่อพัฒนาชุมชนเชิงบูรณาการ |
Keywords: | ผู้บริโภค ทัศนคติ;เนื้อสุกร |
Issue Date: | 2549 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4271 |
Appears in Collections: | 520 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
282699.pdf | 203.37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.