Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4271
Title: เจตคติของผู้บริโภคต่อการบริโภคเนื้อหมูสมุนไพร ในเขตจังหวัดสงขลา
Other Titles: Atitude of consumers toward herbal pork consumption in Changwat Songkhla
Authors: ยุทธนา ศิริวัธนนุกูล
ยุพินพรรณ ศิริวัธนนุกูล
Faculty of Natural Resources (Agricultural Development)
คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาพัฒนาการเกษตร
Faculty of Natural Resources (Animal science)
คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาสัตวศาสตร์
โครงการบริการวิชาการเพื่อพัฒนาชุมชนเชิงบูรณาการ
Keywords: ผู้บริโภค ทัศนคติ;เนื้อสุกร
Issue Date: 2549
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4271
Appears in Collections:520 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
282699.pdf203.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.