Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Submit Date
Help/Manuals
Help
PSUKB User Manual(Thai)
PSUKB User Manual (Thai)
Thesis Submission Manual(English)
Submission Manual (English)
Thesis Submission Manual(Thai)
Submission Manual (Thai)
Thesis Submission How-to(Video)
Thesis Submission How-to (Video)
PSUKB Operation Manual (Thai)
PSUKB Operation Manual (Thai)
About PSUKB
About Us
About Us
Policy
Policy
Language
ไทย
English
Sign in:
My PSU Knowledge Bank
Receive email
updates
Edit Profile
PSU Knowledge Bank
Search
Search:
All of PSU Knowledge Bank
Faculty of Agro-Industry
857 Agro Industrial Management Technology
857 Research
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 11-14 of 14 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2553
รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์โครงการสังเคราะห์ Retinol และ α-tocopherol-MIP และใช้เป็นตัวดูดซับจำเพาะเพื่อแยก Vitamin A&E ออกจากน้ำมันปาล์ม
วัชรี สีห์ชำนาญธุระกิจ
;
Faculty of Agro-Industry (Agro Industrial Management Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอุตสาหการเกษตร
2561
การศึกษาแนวทางการปรับปรุงประสิทธิภาพการรวบรวมและกระจายวัตถุดิบในโซ่อุปทานอุตสาหกรรมปาล์มน้ำมันด้วยการกำหนดการบริหารจัดการพื้นที่
วนัฐฌพงษ์ คงแก้ว
;
นิกร ศิริวงศ์ไพศาล
;
กันยา อัครอารีย์
;
Faculty of Engineering Industrial Engineering
;
คณะวิศวกรรมศาสตร์ ภาควิชาวิศวกรรมอุตสาหการ
;
Faculty of Engineering (Industrial Engineering)
;
คณะวิศวกรรมศาสตร์ ภาควิชาวิศวกรรมอุตสาหการ
2564
การปรับปรุงซอสแป้งแดงเพื่อการแข่งขันเชิงพาณิชย์
วรัญญู ศรีเดช
;
Faculty of Agro-Industry (Agro Industrial Management Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอุตสาหการเกษตร
2564
รูปแบบการบริหารจัดการและต้นทุนการผลิตเครื่องแกง เพื่อการพัฒนาศักยภาพการผลิตเครื่องแกงปลอดภัย สำหรับผู้ผลิตกลุ่มวิสาหกิจชุมชน จังหวัดสงขลา
กาญจพรรณ จันทรถาวรพงศ์
;
โสภิณ จิระเกียรติกุล
;
Faculty of Agro-Industry (Agro Industrial Management Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอุตสาหการเกษตร
Discover
Author
6
ไพบูลย์ ธรรมรัตน์วาสิก
3
ไพศาล วุฒิจำนงค์
2
กันยา อัครอารีย์
2
บัญชา อุไรกุล
2
วรัญญู ศรีเดช
1
กาญจพรรณ จันทรถาวรพงศ์
1
ก่องกาญจน์ กิจรุ่งโรจน์
1
จักรี ทองเรือง
1
ฉัตรชัย วัฒนาภิรมย์สกุล
1
ทิพรัตน์ หงภัทรคีรี
.
next >
Subject
1
การถนอมอาหาร
1
การบริหารงานโลจิสติกส์
1
การหมัก
1
การหมักปลา
1
ข้อมูลภาคใต้
1
ข้าวงอก แง่โภชนาการ
1
ข้าวพอง การผลิต
1
ทุเรียนเทศ
1
น้ำผลไม้กระป๋อง
1
น้ำพริกแกง
.
next >
Date issued
3
2560 - 2564
4
2550 - 2559
3
2540 - 2549
2
2530 - 2539
2
2521 - 2529
Has File(s)
12
true
2
false
.
next >