Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3000
Title: | การพัฒนาผลิตภัณฑ์กะปิปลาจากปลาหลังเขียว (Sardinella sp.) และวัสดุเหลือใช้จากโรงงานแปรรูปอาหารทะเล |
Other Titles: | |
Authors: | อังคณา พูลดำ คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร) |
Keywords: | กะปิ การผลิต;ปลาหลังเขียว |
Issue Date: | 2533 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2533 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3000 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
17849.pdf | 332.48 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.