Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2979
Title: การพัฒนาช็อกโกแลตโดยใช้ไขมันเลียนแบบเนยโกโก้ที่ดัดแปรจากน้ำมันปาล์ม
Other Titles: Development of chocolate using cocoa butter-like far from modified palm oil
Authors: ธีรวัฒน์ ชูทอง
บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
Keywords: ช็อกโกแลต การผลิต;น้ำมันปาล์ม
Issue Date: 2547
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2547
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2979
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
241981.pdf421.97 kBAdobe PDFView/Open
241981_app.pdf302.95 kBAdobe PDFView/Open
241981_bibli.pdf69 kBAdobe PDFView/Open
241981_ch4.pdf87.22 kBAdobe PDFView/Open
241981_ch3.pdf141.83 kBAdobe PDFView/Open
241981_ch2.pdf129.96 kBAdobe PDFView/Open
241981_ch1.pdf505.08 kBAdobe PDFView/Open
241981_con.pdf94.58 kBAdobe PDFView/Open
241981_ab.pdf93.61 kBAdobe PDFView/Open
241981_ti.pdf33.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.