Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2979
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorธีรวัฒน์ ชูทองen_US
dc.date2547en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:54:57Z-
dc.date.available2010-05-06T05:54:57Z-
dc.date.issued2547en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2979-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2547en_US
dc.format(17) แผ่น : ภาพประกอบ, แผนภูมิen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectช็อกโกแลต การผลิตen_US
dc.subjectน้ำมันปาล์มen_US
dc.titleการพัฒนาช็อกโกแลตโดยใช้ไขมันเลียนแบบเนยโกโก้ที่ดัดแปรจากน้ำมันปาล์มen_US
dc.title.alternativeDevelopment of chocolate using cocoa butter-like far from modified palm oilen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentบัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหารen_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
241981.pdf421.97 kBAdobe PDFView/Open
241981_app.pdf302.95 kBAdobe PDFView/Open
241981_bibli.pdf69 kBAdobe PDFView/Open
241981_ch4.pdf87.22 kBAdobe PDFView/Open
241981_ch3.pdf141.83 kBAdobe PDFView/Open
241981_ch2.pdf129.96 kBAdobe PDFView/Open
241981_ch1.pdf505.08 kBAdobe PDFView/Open
241981_con.pdf94.58 kBAdobe PDFView/Open
241981_ab.pdf93.61 kBAdobe PDFView/Open
241981_ti.pdf33.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.