Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2969
Title: การสกัดใยอาหารจากเปลือกโกโก้และการประยุกต์ใช้ในผลิตภัณฑ์คุกกี้
Other Titles: 
Authors: รุ่งนภา ประกอบกิจ
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
Keywords: โกโก้;คุกกี้ การผลิต
Issue Date: 2538
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2538
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2969
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
88860.pdf5.93 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.