Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2959
Title: การใช้เนยโกโก้เทียมทดแทนเนยโกโก้สำหรับผลิตภัณฑ์เลียนแบบช็อกโกแลต
Other Titles: Use of cocoa butter substitute for production of chocolate-like product
Authors: ณัฐยาวรรณ พิชัยยุทธ
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
Keywords: เนยโกโก้เทียม;ช็อกโกเลต การผลิต
Issue Date: 2547
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2547
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2959
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
241014_app.pdf310.17 kBAdobe PDFView/Open
241014_bibli.pdf161.7 kBAdobe PDFView/Open
241014_ch4.pdf51.76 kBAdobe PDFView/Open
241014_ch3.pdf542.44 kBAdobe PDFView/Open
241014_ch2.pdf131.63 kBAdobe PDFView/Open
241014_ch1.pdf2.28 MBAdobe PDFView/Open
241014_con.pdf102.28 kBAdobe PDFView/Open
241014_ab.pdf57.79 kBAdobe PDFView/Open
241014_ti.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.