Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2432
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorอรัญ หันพงศ์กิตติกูล-
dc.contributor.authorอัญชลี สาระโบกen_US
dc.date2544en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:35:20Z-
dc.date.available2010-05-06T05:35:20Z-
dc.date.issued2544en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2432-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีชีวภาพ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2544en_US
dc.format(12) 115 แผ่น : แผนภูมิen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Thailand*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/th/*
dc.subjectกรดไขมันen_US
dc.subjectไลเปสen_US
dc.subjectน้ำมันปลาen_US
dc.subjectอุตสาหกรรมปลาทูน่ากระป๋องen_US
dc.titleการเพิ่มความเข้มข้นของกรดไขมันไม่อิ่มตัว -3 ในน้ำมันปลาทูน่าโดยไลเปสตรึงรูปen_US
dc.title.alternativeEmrichment of the -3 polyunsaturated fatty acids in Tuna oil by immobilized Lipasesen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology)en_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม-
Appears in Collections:853 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
212913.pdf5.69 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons