Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2381
Title: การคัดเลือกและศึกษาคุณสมบัติของโปรไบโอติกแบคทีเรียแลกติกที่คัดแยกจากอาหารหมักพื้นบ้าน
Other Titles: Screening and characterization of probiotic lactic acid bacteria isolated from traditional fermented foods
Authors: จุไรรัตน์ ร่วมพันธ์
บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีชีวภาพ
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีชีวภาพ)
Keywords: โพรไบโอติก;แบคทีเรียกรดแล็กติก;อาหารหมักดอง
Issue Date: 2550
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีชีวภาพ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2550
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2381
Appears in Collections:853 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
295435_app.pdf3.05 MBAdobe PDFView/Open
295435_bibli.pdf306.79 kBAdobe PDFView/Open
295435_ch4.pdf95.16 kBAdobe PDFView/Open
295435_ch3.pdf2.4 MBAdobe PDFView/Open
295435_ch2.pdf418.12 kBAdobe PDFView/Open
295435_ch1.pdf959.89 kBAdobe PDFView/Open
295435_con.pdf55.93 kBAdobe PDFView/Open
295435_ab.pdf81.32 kBAdobe PDFView/Open
295435_ti.pdf16.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.