Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2381
Title: | การคัดเลือกและศึกษาคุณสมบัติของโปรไบโอติกแบคทีเรียแลกติกที่คัดแยกจากอาหารหมักพื้นบ้าน |
Other Titles: | Screening and characterization of probiotic lactic acid bacteria isolated from traditional fermented foods |
Authors: | จุไรรัตน์ ร่วมพันธ์ บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีชีวภาพ คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีชีวภาพ) |
Keywords: | โพรไบโอติก;แบคทีเรียกรดแล็กติก;อาหารหมักดอง |
Issue Date: | 2550 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีชีวภาพ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2550 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2381 |
Appears in Collections: | 853 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
295435_app.pdf | 3.05 MB | Adobe PDF | View/Open | |
295435_bibli.pdf | 306.79 kB | Adobe PDF | View/Open | |
295435_ch4.pdf | 95.16 kB | Adobe PDF | View/Open | |
295435_ch3.pdf | 2.4 MB | Adobe PDF | View/Open | |
295435_ch2.pdf | 418.12 kB | Adobe PDF | View/Open | |
295435_ch1.pdf | 959.89 kB | Adobe PDF | View/Open | |
295435_con.pdf | 55.93 kB | Adobe PDF | View/Open | |
295435_ab.pdf | 81.32 kB | Adobe PDF | View/Open | |
295435_ti.pdf | 16.53 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.