Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2329
Title: การศึกษารูปแบบและความเข้มข้นที่เหมาะสมของวิตามินซีที่ใช้ในอาหารปลากดเหลือง (Mystus nemurus Cuv.and Val.)
Other Titles: Studies on Forms and Optimum Concentration of Vitamin C in Diets for Green Catfish (Mystus Cuv.& Val.)
Authors: วุฒิพร พรหมขุนทอง
สุภฎา คีรีรัฐนิคม
คณะทรัพยากรธรรมชาติ (วาริชศาสตร์)
บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาวาริชศาสตร์
Keywords: ปลากดเหลือง อาหาร;ปลากดเหลือง การเจริญเติบโต;วิตามินซี
Issue Date: 2541
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วาริชศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2541
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2329
Appears in Collections:530 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
149163.pdf9.01 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.