Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/1399
Title: Enrichment of n-3 fatty acid and production of microencapsulated tuna oil
Other Titles: การเพิ่มสัดส่วนกรดไขมันไม่อิ่มตัวชนิดโอเมก้า-3 และการผลิตน้ำมันปลาทูน่าในรูปผงแบบไมโครเอนแคบซูเลท
Authors: Utai Klinkeson
Prince of Songkla University Faculty of Agro-Industry (Biotechnology)
Keywords: Fish oil in human nutrition;Tuna;Fish oils
Issue Date: 2005
Publisher: Prince of Songkla University
Description: Thesis (Ph.D., Biotechnology)--Prince of Songkla University, 2005
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/1399
Appears in Collections:853 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
266350_bibli.pdf133.33 kBAdobe PDFView/Open
266350_ch9.pdf106.67 kBAdobe PDFView/Open
266350_ch8.pdf178.18 kBAdobe PDFView/Open
266350_ch7.pdf282.5 kBAdobe PDFView/Open
266350_ch6.pdf151.83 kBAdobe PDFView/Open
266350_ch5.pdf627.15 kBAdobe PDFView/Open
266350_ch4.pdf141.07 kBAdobe PDFView/Open
266350_ch3.pdf63.73 kBAdobe PDFView/Open
266350_ch2.pdf494.34 kBAdobe PDFView/Open
266350_ch1.pdf104.95 kBAdobe PDFView/Open
266350_con.pdf116.37 kBAdobe PDFView/Open
266350_ab.pdf94.55 kBAdobe PDFView/Open
266350_ti.pdf39.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.