Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17132
Title: การอบแห้งและระยะเวลาในการเก็บรักษาข้าวกล้องงอกสายพันธุ์พื้นเมืองของภาคใต้ : หอมกระดังงาและซีบูกันตัง
Other Titles: Drying and Storage of Germinated Brown Rice Cultivated in Southern of Thailand : HawmKradang-Ngah and Seebukantang
Authors: จุฑารัตน์ ทะสะระ
ฮารีซะ กอฮิง
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี สาขาวิชาวิทยาศาสตร์
Faculty of Science and Technology (Science programs)
Keywords: ข้าวกล้องงอก;พันธุ์ข้าวกล้องงอกภาคใต้
Issue Date: 2561
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ วิทยาเขตปัตตานี
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เคมีประยุกต์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2561
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17132
Appears in Collections:722 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
TC1615.pdf2.47 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.