Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12963
Title: | Effect of molecular weight of chitosan from black tiger prawn (Penaeus monodon) on fat adsorption and antioxidative activity |
Other Titles: | ผลของน้ำหนักโมเลกุลของไคโตแซนจากเปลือกกุ้งกุลาดำต่อคุณสมบัติการดูดซับไขมัน และกิจกรรมการต้านออกซิเดชัน |
Authors: | Soottawat Benjakul Dusadee Narin Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | Chitin;Chitosan;Chitin Chemical synthesis;Black Tiger Prawn;Antioxydants;Adsorption |
Issue Date: | 2003 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
Description: | Thesis (M.Sc., Food Technology)--Prince of Songkla University, 2003 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12963 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
241183.pdf | 5.79 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.