Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12963
Title: Effect of molecular weight of chitosan from black tiger prawn (Penaeus monodon) on fat adsorption and antioxidative activity
Other Titles: ผลของน้ำหนักโมเลกุลของไคโตแซนจากเปลือกกุ้งกุลาดำต่อคุณสมบัติการดูดซับไขมัน และกิจกรรมการต้านออกซิเดชัน
Authors: Soottawat Benjakul
Dusadee Narin
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: Chitin;Chitosan;Chitin Chemical synthesis;Black Tiger Prawn;Antioxydants;Adsorption
Issue Date: 2003
Publisher: Prince of Songkla University
Description: Thesis (M.Sc., Food Technology)--Prince of Songkla University, 2003
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12963
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
241183.pdf5.79 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.