Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12496
Title: ผลการเติมกลีเซอรีนดิบในอาหารข้น และการตอนต่อการกินได้ การย่อยได้ สมรรถภาพการเจริญเติบโต ลักษณะซากและผลตอบแทนจากการเลี้ยงแพะเพศผู้
Other Titles: Effects adding crude glycerin in concentrate and castration on food intake, digestibility, growth performance, carcass characteristics and production return of raising male goats
Authors: ไชยวรรณ วัฒนจันทร์
ศุภกร สีเมือง
Faculty of Natural Resources (Animal science)
คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาสัตวศาสตร์
Keywords: แพะ อาหาร;แพะ การเจริญเติบโต
Issue Date: 2560
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (สัตวศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2560
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12496
Appears in Collections:515 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
426626.pdf3.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.