Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12435
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorWorapong Usawakesmanee-
dc.contributor.authorPhornthip Saetan-
dc.date.accessioned2019-11-25T09:21:31Z-
dc.date.available2019-11-25T09:21:31Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12435-
dc.descriptionThesis (Ph.D., (Food Science and Technology))--Prince of Songkla University, 2018en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherPrince of Songkla Universityen_US
dc.subjectEssences and essential oilsen_US
dc.subjectAromatic plantsen_US
dc.subjectMedicinal plantsen_US
dc.titleCinnamomum porrectum herbal tea production and its functional properties influenced by odor types of leaves and blanching processen_US
dc.title.alternativeการผลิตชาสมุนไพรจากใบเทพทาโร และสมบัติเชิงหน้าที่จากผลของชนิดกลิ่นใบและการลวกen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
426776.pdf2.25 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.