Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11858
Title: ผลของอิมัลซิไฟเออร์ สภาวะการผสม และสารเติมแต่งบางชนิดต่อสมบัติและความคงตัวของฟิล์มอิมัลชันจากโปรตีนซูริมิที่เติมน้ำมันปาล์ม
Other Titles: Effects of emulsifier, mixing condition and some additives on properties of emulsion film based on surimi protein incorporated with palm oil
รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์เรื่องผลของอิมัลซิไฟเออร์ สภาวะการผสม และสารเติมแต่งบางชนิดต่อสมบัติและความคงตัวของฟิล์มอิมัลชันจากโปรตีนซูริมิที่เติมน้ำมันปาล์ม
Authors: ธรรมนูญ โปรดปราน
สุทธวัฒน์ เบญจกุล
Faculty of Agro-Industry (Material Product Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: ไบโอฟิล์ม;อิมัลชัน;ซูริมิ;แอนติออกซิแดนท์;สิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Issue Date: 2558
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11858
Appears in Collections:850 Research
855 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
406463-abstract.pdf251.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.