Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11667
Title: ฤทธิ์ต้านเชื้อ Staphylococcus aureus ที่่ก่อโรคอาหารเป็นพิษของสารสกัดจากใบและผลกระทุ (Rhodomyrtus tomentosa) และการประยุกต์ใช้กับน้ำสลัด
Other Titles: Effect of Rhodomyrtus tomentosa leaf and fruit extracts on food poisoning Staphylococcus aureus and its application as salad dressing
Authors: กวินศักดิ์ จัตุฑะศรี
Advisor: สุรศักดิ์ ลิ้มสุวรรณ
Keywords: อาหารเป็นพิษ;พืชสมุนไพร การใช้รักษา ไทย;พืชเป็นยา;อาหาร พิษวิทยา
Issue Date: 2560
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (พท.ม. (การแพทย์แผนไทย))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2560
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11667
Appears in Collections:190 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
419758.pdf1.67 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.