Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11304
Title: | Purification and characterization of trypsin and chymotrypsin from viscera of Yellowfin Tuna (Thunnus albacares) and enzyme application |
Other Titles: | การทำให้บริสุทธิ์และคุณลักษณะของเอนไซม์ทริปซินและไคโมทริปซินจากเครื่องในปลาทูน่าพันธุ์ครีบเหลือง (Thunnus albacares)และการประยุกต์ใช้ |
Authors: | Poonsuk Prasertsan Saowarath Jantaro Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม |
Keywords: | Yellowfin tuna;Trypsin;Chymotrpsin;Enzymes |
Issue Date: | 2000 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
Description: | Thesis (M.Sc., Biotechnology)--Prince of Songkla University, 2000 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11304 |
Appears in Collections: | 853 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
177576.pdf | 7.43 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.