Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11304
Title: Purification and characterization of trypsin and chymotrypsin from viscera of Yellowfin Tuna (Thunnus albacares) and enzyme application
Other Titles: การทำให้บริสุทธิ์และคุณลักษณะของเอนไซม์ทริปซินและไคโมทริปซินจากเครื่องในปลาทูน่าพันธุ์ครีบเหลือง (Thunnus albacares)และการประยุกต์ใช้
Authors: Poonsuk Prasertsan
Saowarath Jantaro
Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม
Keywords: Yellowfin tuna;Trypsin;Chymotrpsin;Enzymes
Issue Date: 2000
Publisher: Prince of Songkla University
Description: Thesis (M.Sc., Biotechnology)--Prince of Songkla University, 2000
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11304
Appears in Collections:853 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
177576.pdf7.43 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.