Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11302
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุนิสา ศิริพงศ์วุฒิกร-
dc.contributor.authorวรพงษ์ อัศวเกศมณี-
dc.contributor.authorสันทัด วิเชียรโชติ-
dc.contributor.authorปรียาพร พรหมเจียม-
dc.date.accessioned2018-01-29T03:44:17Z-
dc.date.available2018-01-29T03:44:17Z-
dc.date.issued2558-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11302-
dc.identifier.urihttps://tnrr.nriis.go.th/#/services/research-report/detail/307100-
dc.description.urihttps://tnrr.nriis.go.th/#/services/research-report/detail/274881-
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectเครื่องเทศth_TH
dc.subjectแอนติออกซิแดนท์th_TH
dc.subjectสิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.titleสมบัติเชิงหน้าที่และการใช้ประโยชน์ในอาหารจากพืชสมุนไพร/เครื่องเทศและเครื่องแกงth_TH
dc.title.alternativeFunctional properties and using in food from spices/herbs and curry pastesth_TH
dc.typeTechnical Reportth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
400225.pdf1.51 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.