Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11297
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorปรียานุช บวรเรืองโรจน์-
dc.contributor.authorวิลาวัณย์ เจริญจิระตระกูล-
dc.contributor.authorณัฐพงษ์ บวรเรืองโรจ-
dc.contributor.authorชลธิชา เลี่ยมดำ-
dc.date.accessioned2018-01-25T12:00:49Z-
dc.date.available2018-01-25T12:00:49Z-
dc.date.issued2557-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11297-
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectแบคทีเรียกรดแล็กติth_TH
dc.subjectแป้ง การหมักth_TH
dc.subjectสิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.titleการคัดเลือกแบคทีเรียแลกติกเพื่อใช้เป็นกล้าเชื้อในกระบวนการหมักแป้งขนมจีนth_TH
dc.title.alternativeSelection of lactic acid bacteria for use as starter in Thai fermented rice nooddle (Knom Jeen) processth_TH
dc.typeTechnical Reportth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Science (Microbiology)-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา-
Appears in Collections:326 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
393986.pdf12.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.