Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11292
Title: Use of managosteen extract to improve the shelf-life and safety of fresh-cut mangosteen
Other Titles: การใช้สารสกัดจากมังคุดเพื่อปรับปรุงคุณภาพและความปลอดภัยของมังคุดสดตัดแต่งพร้อมบริโภค
Authors: Pairat Sophanodora
Supachai Pisuchpen
Souwalak Phongpaichit
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: Mangosteens Extracts;Precooked food;Mangosteens Packagin;Mangosteens Processing;Plant extracts;PSU Publication
Issue Date: 2014
Publisher: Prince of Songkla University
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11292
Appears in Collections:850 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
397360-abstract.pdf459.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.