Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10693
Title: คุณภาพของข้าวสังหยดระหว่างการเก็บรักษาและการผลิตเครื่องดื่มผง
Other Titles: Quality of sungyod rice during storage and its instant drink production
Authors: มุทิตา มีนุ่น
นฤชาติ บุญรัตน์
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: ข้าวสังหยด;เครื่องดื่ม
Issue Date: 2559
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2559
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10693
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
410029.pdf2.71 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.