Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10585
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorเสกสรร สุธรรมานนท์-
dc.contributor.authorเปี่ยมพล สฤกพฤกษ์-
dc.date.accessioned2017-01-06T06:38:57Z-
dc.date.available2017-01-06T06:38:57Z-
dc.date.issued2555-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10585-
dc.descriptionสารนิพนธ์ (วศ.ม. (การจัดการอุตสาหกรรม))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2555th_TH
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectการควบคุมคุณภาพth_TH
dc.subjectประกันคุณภาพth_TH
dc.subjectการจัดการโรงงานth_TH
dc.titleการพัฒนาระบบบริหารคุณภาพตามแนวทางเกณฑ์รางวัลคุณภาพแห่งชาติ กรณีศึกษา บริษัทเจริญโภคภัณฑ์อาหารจำกัด (มหาชน) ธุรกิจแปรรูปสัตว์น้ำระโนดth_TH
dc.title.alternativeDevelopment of Quality Management System according to Thailand Quality Award Criteria; a Case Study of Charoen Pokaphan foods PCL (Business of Ranode shrimp processing)th_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Engineering (Industrial Engineering)-
dc.contributor.departmentคณะวิศวกรรมศาสตร์ ภาควิชาวิศวกรรมอุตสาหการ-
Appears in Collections:228 Minor Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Piampol Sarikpruk.pdf315.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.