Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9204
Title: การปรับปรุงสมบัติการเกิดเจลของเจลาตินจากหนังปลาทูน่าเพื่อประยุกต์ใช้ในอาหารสัตว์เลี้ยง
Other Titles: Improving the gelation properties of gelatin from skipjack tuna skin for pet food application
Authors: ภาวิณี ชินะโชติ
ธัญญลักษณ์ เกิดบัวทอง
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: เจลาติน;อาหารสัตว์ การผลิต
Issue Date: 2556
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2556
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9204
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
374903.pdf3.33 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons