Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9204
Title: | การปรับปรุงสมบัติการเกิดเจลของเจลาตินจากหนังปลาทูน่าเพื่อประยุกต์ใช้ในอาหารสัตว์เลี้ยง |
Other Titles: | Improving the gelation properties of gelatin from skipjack tuna skin for pet food application |
Authors: | ภาวิณี ชินะโชติ ธัญญลักษณ์ เกิดบัวทอง Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | เจลาติน;อาหารสัตว์ การผลิต |
Issue Date: | 2556 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2556 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9204 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
374903.pdf | 3.33 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License